(03) 3142 4300

ma-pe 7-18 la 9-15

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Ulkoverhouspaneeli 20X95 mm UYL puuvalmis

1,65 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 44040

Puuvalmis ulkoverhoustuote kannattaa pintakäsitellä mahdollisimman pian. Esim. ennen asennusta kerran ja asennuksen jälkeen kaksi kertaa. Tuotteen pituudet vaihtelee varastotilanteen mukaan.

menekki 11,76 m/m²

 

 


Kuvaus

Muista ulkovuoriprofiileista poikkeava vinovuorilauta on pinnaltaan käsittelemätöntä, hienosahattua kuusta. Lappeen puoli on mitallistettua.UYL-profiililla (Ulkoverhouspaneeli / Yksiponttinen / Limitettävä profiili) oleva paneeli suositellaan asennettavaksi vaakaan. Vinovuorilaudasta käytetään myös nimeä limilauta.

Lisätiedot

koko

20×95

materiaali

kuusi

pintakäsittely

puuvalmis

väri

kuusi

profiili

UYL

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi. On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi