Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Ulkoverhouspaneeli UTV 23X145 mm pohjamaalattu keskiharmaa

1,99 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 40166

Pohjamaali Teknol 1881 on vesiohenteinen alkydimaali, sisältäen puunsuoja – aineen. maalattavissa päälle normaali ulkomaaleilla. Pohjamaalattu tuote vaatii vielä kaksi maalauskertaa asennuksen jälkeen, jotta riittävä peittävyys saavutetaan.

Menekki: 7,40 m/m²

ovh. n. 14,75 €/m²

 


Kuvaus

Tällä klassisella UTV-profiililla  (Ulkoverhouspaneeli / Täysiponttinen / Viistetyt reunat) varustetulla ulkoverhouspaneelilla voit toteuttaa ulkoseinien vaaka- ja pystypaneloinnin helposti.

UTV ulkoverhouspaneelin pinta on karhennettu hienoharjaamalla hyvän maalitartunnan maksimoimiseksi. Valmis ulkoverhous näyttää kauniilta ja on miellyttävä pintakäsitellä. Tämä tuote on pohjamaalattu vesiohenteisella alkydimaalilla Teknol 1881, joka antaa paneelille hyvän suojan. Tuote on myöhemmin maalattavissa päälle halutulla sävyllä rakennusaikataulun mukaisesti, esimerkiksi keväällä. Pinta saattaa vaatia vielä kaksi käsittely kertaa riittävän peittävyyden varmistamiseksi.

Tätä keskiharmaata ulkoverhouspaneelia on rajallinen, edullinen erä!

Lisätiedot

koko

23×145

materiaali

kuusi

pintakäsittely

pohjamaalattu

väri

harmaa

profiili

UTV

paino

1,5 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi