Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Moderni lankkulaude

Materiaalina kotimainen kuusi.

Runkopuu on käsitelty mustalla saunavahalla. Mallin runkopuun koko on 45 x 70 höylätty mutta runkopuun kokoa voi kasvattaa, esim. 45 x 95 – 145 mm, riippuen mittasuhteista.

Runko voidaan asentaa kiinteäksi, tai nostettavaksi ylös, jolloin saunan pesu on helpompaa. Ainakin laudetasot kannattaa asentaa irrotettavaksi. Lauderungon tai kannakkeiden kiinnitykseen kannattaa kiinnittää huomiota, kun seinäpanelointia tehdään, eli paneloinnin alle koolauksien väliin kiinnitetään esim. vahva vaneri tai puu, johon kannake tai lauderunko ruuvataan.

Laudelankut ovat kotimaista kuusta, käsittelemätön, kuultovalkoinen ja harmaa. Käsittelemättömän voit sävyttää haluamaasi sävyyn, meiltä löytyy myös saunavahat, useissa eri väreissä.

Laudelankun koko on 32 x 295 x 2350 mm.

Tervetuloa tutustumaanvalikoimaamme! Laudelankut ovat lamelliliimattuja, liimaukset kestävät saunan laudekäytön. Toki näistä voit rakentaa esim. pöytä/ penkkiryhmän ym.

Leveästä lankkulauteesta helppo itsekin rakentaa laadukkaat ja tyylikkäät lauteet.

Poikkea myymälässämme, opastamme mielellämme hyviin valintoihin, Valikoimamme paneeleissa, listoissa on vertaansa vailla, oli sitten kyseessä sauna, pesuhuone, olohuone, mökki, huvila.

Takaisin arkistoon

25.5Created with Sketch.EtusivuUutisetModerni lankkulaude