Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Ponttoni Rotomon Maksi kantavuus 200 kg

96,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 89116

Laitureita valikoimissamme ei toistaiseksi ole. Mutta asiakkaamme PINTA LAITURIT tekee mittatilaustyönä laitureita, myös kuljetuksen ja asennuksen. Ota yhteyttä, laituriruuhka on koko kesän mittainen. Puh: 050 – 3456 828. VARMA LAITURIT MITTOJEN MUKAAN. Myös asennettuna ja kausihuolto, eli tarvittaessa talveksi pois järvestä ja keväällä käyttöön. Teemme myös terassit mittojen mukaan. Varmalaiturit Oy 044 – 9980502 varmalaiturit@hotmail.com

Kuvaus

Rotomonin kotimainen iskun ja pakkasen kestävä laituriponttooni. Ponttooni on valmistettu UV- suojatusta polyesteristä (PE). Ponttooni on helppo asentaa sen päädyissä olevien valmiiden kiinnityskorvakkeiden avulla. Saumattomat Rotomon-laitupriponttoonit ovat innovatiivinen ja helppo ratkaisu tee-se-itse saunalautan tai mökkilautan rakentamiseen sekä laiturin tekoon. Murenematon ja venymätön materiaali ovat kestävä valinta ja lauttaponttoonin sileä pinta on helppo puhdistaa.

Ponttoonin rakenne on suunniteltu niin, että sivuilla käytetään 48×98 kestopuuta syrjällään ja ponttoonin keskeltä kulkee 48×48 kestopuurima. Kansilaudat kiinnitetään näihin koolauksiin, jolloin kansilauta viimeistään sitoo rakennelman kiinteäksi kokonaisuudeksi. 48×98 kestopuu kiinnitetään ponttooniin kuumasinkityillä, A2 tai A4 KANSIRUUVEILLA, ja kiinnityskorvakkeen ja kansiruuvin väliin laitetaan prikka. Tämäkin 4 kpl kiinnityssetti löytyy myymälästämme.

Rotomon Maksi-ponttoonin kylkien uritettu erikoismuotoilu säilyttää ponttoonin kylkien muodon käytössä ja mahdollistaa sen suuren kantavuuden (200 kg), vahvan rakenteen ja pitkän käyttöiän. Rotonom laituriponttoonin kuuluu pääty- ja runko-osa, joita on mahdollista yhdistellä toisiinsa. Ponttoonin päällä keskellä on tiivitetty kierrekorkki, jonka kautta voit tasapainottaa ponttoonit joko vedellä tai hiekalla. Oikein suunnitelluilla laituriponttooneilla saat luotua rantatontille arvoisensa laiturin, joka on tukeva ja miellyttävä, jolloin saat nauttia rantaelämästä vaivattoman täydellisesti.

Lisätiedot

profiili

ponttooni

kantavuus

200 kg

korkeus

380 mm

leveys

500 mm

pituus

1280 mm

rahdituspaino

10 kg

Saatat myös pitää...

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatLaiturit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi