Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

PALVELUT

Myyntimme palvelee asiakkaita arkisin ma-pe klo 7.00-18.00 ja la 9.00-15.00.

(muista mahdollisista poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan etusivun yläreunassa sekä yhteystiedot sivulla!)

puhelin: 03-3142 4300 (vaihde)

sähköposti: myynti@puutoimi.fi

 

Mikäli haluat palvelua sinua aiemmin palvelleelta myyjältä, katso tarkemmat numerot ja sähköpostiosoitteet yhteystietosivuiltamme.


MYYNTIPALVELU

Palvelupisteeltämme saat tarjouksen tuotteista sekä apua materiaalien valinnassa, tuotteiden tilaamiseen ja tarvittavan määrän laskemiseen. Myyntihenkilökuntamme on ammattitaitoista ja osaavat auttaa sinua myös teknisissä kysymyksissäsi. Meillä on yhteistyökumppaneina myös hyviä sisustussuunnittelijoita, joilta saat varmasti ratkaisuja ja ideoita oman suunnittelusi tueksi.


KULJETUSPALVELU

Asutko itse kauempana myymälästämme ja remonttikohdekin on aivan toisessa suunnassa, mutta haluat ehdottomasti tehdä kauppaa kanssamme? Tätä varten meillä on tarjota sinulle kuljetuspalvelu ostamillesi rakennustarvikkeille sovittuun aikaan – sovittuun paikkaan – sopivasti. Käytössämme on kuljetusalan rautaiset ammattilaiset valmiina palvelemaan teitä, jotta rakentaminen olisi edes vähän vaivattomampaa. Meillä on mahdollisuus toimittaa tavarat Ylöjärveltä aina Utsjoelle tai Hankoon asti, tai johonkin siihen välille.
Käytössämme ovat vakiokuljetusliikkeen lisäksi Kaukokiito, Schenker, Posti sekä UKP.
Kuljetuspalvelusta ja sen aikatauluista sekä kustannuksista kannattaa tiedustella myynnistämme (kts. ylhäältä)

Kai Kvick Tmi:

1 vyöhyke 1-25 km           98,00 €/kpl

2 vyöhyke 25-40 km     120,00 €/kpl

3 vyöhyke 40-60 km     158,00 €/kpl

4 vyöhyke 60 km →          2,85 €/km

Kaluston kantavuus 4 500 kg

nosturin kapasiteetti 1 900 kg (purku kaluston viereen)

 

Puutoimella on käytössä myös lainaperäkärryjä, joilla kuljetat ostamasi puutavarat vaivattomasti ja veloituksetta. Tarvittaessa lainaamme sinulle myös sidontaliinat ja adapterin kärryn kaveriksi. Käytössämme on tällä hetkellä 1 kuomukärry ja 5 avokärryä.

Näiden lisäksi Puutoimen käytössä on myös yksi jarrullinen peräkärry, jolla voit viedä raskaammankin kuorman perille asti.

Kärryn kantavuus on n. 2 000 kg. Kärryn sisämitat ovat 1700×3300 mm.

Huomioithan, että kärryn sallittu kokonaispaino on 2 700 kg ja kuormauskapasiteetti 2 170 kg.

Huomioithan myös, että tarvitset kärryn lainaamiseen ja kuljettamiseen E-luokan ajokortin!

Ohjeet kärryn lainaamiseen löydät helposti tästä.

 

Mitä jos me keräisimme erän valmiiksi ja noutaessasi laitetaan kärry koukkuun ja trukilla valmis nippu kyytiin? Helppoa, eikö!


SAHAUSPALVELU

Levysahaus

Tarvitseeko peräkärrysi uutta pohjalevyä tai tiedät tarvitsevasi tietyn kokoisen levynpalan? Puutoimen levysahauspalvelu palvelee asiakkaitaan pääosin klo 10.00–15.00. Pyrimme palvelemaan myös kiireelliset sahaukset joustavasti.

Huomioithan, että tilaukset hoidetaan kuitenkin tilausjärjestyksessä, koska sahauksessamme voi olla jonoa.

Määrämittapalvelu

Tarvitsetko puutavaran valmiiksi pätkittynä toivomiisi mittoihin? Puutoimen henkilökunta palvelee asiakkaitaan heidän toiveidensa mukaan. Pienissä sahauksissa autamme teitä viipymättä. Suuremmissa pätkintäurakoissa tiedustelethan aikataulua ja sahausveloitusta myynnistä asiakaspalvelijoiltamme. Kun tuotteet ovat määrämitassa, homma sujuu rakennuskohteessa vaivattomasti. Pätkintään kulunut aika voidaan käyttää itse tekemiseen.

Asiakassirkkelit

Eikö laudan tai listan pätkä mahtunutkaan autoon tai omista varastoista löytyy vain käsisaha. Puutoimi palvelee sinua tässäkin asiassa. Puutoimelta löydät 4 kpl asiakassirkkeleitä, joilla pätkit laudat ja listat tarpeisiisi vastaaviin mittoihin. Myyjämme auttavat ja neuvovat sinua mielellään sirkkelin käytössä.


PAKKAUSPALVELU

Huolettaako sääennusteiden lupaama vesisade, kun puutavara pitäisi saada kuivana myymälästämme kohteeseen? Ei huolta, pakkaamme puutavarat nätisti ja huolellisesti, niin että ne ovat suojassa sateelta ja roiskeilta. Jos tilaat tuotteet kuljetuspalvelulla, voit lakata miettimästä ovatko tilaamasi tuotteet kärsineet huonon ilman seurauksena. Me pyrimme siihen, että tuotteesi ovat säältä suojassa.


MUUT PALVELUMME

Mallipalat

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme ympäri Suomen, käytössämme on mallipalapalvelu.

Löysitkö mieleisesi listan tai paneelin, mutta et tiedä sopiiko kyseinen lista sävyltään tai profiililtaan remonttikohteeseen? Ei huolta, meiltä saat mallipalan lähes jokaisesta listasta ja paneelista joko suoraan myymälästämme mukaasi tai halutessasi lähetämme mallipalat kirjepostina luoksesi (max.6 kpl). Veloitamme mallipalojen postituksesta 8 €, mutta hyvitämme sen vähintään 100 € ostosten yhteydessä.

Mallipalat saatuasi, ei muuta kuin sommittelemaan!

Viimeistelynaulain

Puutoimelta saat myös lainaksi Senco viimeistelynaulaimen ja kompressorin veloituksetta listojen oston yhteydessä. Veloitamme sinulta vain naulat.

Senco viimeistelynaulaimella kiinnität myös sisustus- ja saunapaneelit seinään tai kattoon vaivattomasti.

Muistathan, että kosteat tilat vaativat RST- naulan, muutoin voit huoletta käyttää sinkittyjä nauloja. Nämäkin saat kätevästi samalla kertaa mukaasi, ja myyjämme auttavat mielellään!

Selluvillan puhalluskone

Puutoimi vuokraa sinulle selluvillan puhalluskonetta edullisesti. Saat puhalluskoneen veloituksetta käyttöösi, kun ostat vuokrauksen yhteydessä vähintään 20 pkt villaa. Lisätietoja puhalluskoneen vuokrauksesta ja käytöstä voit tiedustella myynnistämme.

Ohjeet koneen käyttöön löydät koneen sivusta tai tästä.

 

KESTOPUUJÄTTEEN KIERRÄTYS / VASTAANOTTO

1.1.2020 alkaen kestopuujätteen vastaanotto loppuu osalla puu- ja rakennustarvikeliikkeitä, tai tulee maksulliseksi. Syynä muutokseen on energiahyödynnettäväksi toimitettavan jätteen käsittelykustannusten nousu. Kustannusten nousu tarkoittaa sitä, että kestopuulavan tyhjennys tulee puutavaraliikkeille maksulliseksi.

Puutoimi Oy on ollut kestopuujätteen vastaanottopiste kierrätysjärjestelmän alusta alkaen ja olemme edelleen.

Vastaanottohintamme ja kertaerämme ovat seuraavat:

KESTOPUUSILPPUA n. 200 L    jätesäkillinen        10 €

KESTOPUUSILPPUA  n.  200 L   2 – 4 jätesäkkiä   30 €

Pyydä henkilökuntaan kuuluva paikalle ennen lavan täyttöä. Saat kassaa varten maksuohjeet.

– Isommat määrät tulee toimittaa kunnalliselle jäteasemalle.

– Otamme rajoitetusti vastaan ainoastaan kuluttajien kestopuun työstöjätettä.

– Yritykset ja yhteisöt toimittavat kestopuujätteet suoraan kunnallisille jäteasemille.

– Emme ota vastaan kestopuupylväitä / ratapölkkyjä, laituri – keinu ym. isoja kokonaisuuksia.

– Poista puusta isot metalliosat, kuten kulmaraudat ja vastaavat. Nauloja/ruuveja ei tarvitse poistaa.

Lisätietoa kestopuun kierrätyksestä voit lukea täältä.


KOTITALOUSVÄHENNYS

Remonttia suunnitellessa on hyvä muistaa myös kotitalousvähennys, mikä usein auttaa käynnistämään pitkään suunnitelmissa olleen remontin. Kotitalousvähennykseen voit  tutustua tarkemmin osoitteessa www.vero.fi ( https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/).

25.5Created with Sketch.EtusivuPalvelut