Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Viilupuu 51x400x12000 mm

449,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 37024

Viilupuu on ihanteellinen ratkaisu, kun tuotteelta vaaditaan suoruutta ja mittatarkkuutta. Valmistustekniikan ansiosta Viilupuu on myös kieroutumaton.


Kuvaus

Suoraa ja mittatarkkaa Viilupuuta käytetään mm. talojen, hallien ym. rakennusten ylä-, ala- ja välipohjapalkkina. Viilupuu kantaa syjällään huomattavasti paremmin kuormaa, kuin sahatavara. Viilupuuta saa vakiona max. 12000 mm pituudessa. Tarvittaessa myös pidempänä. Pyydä tarjouksemme projektiisi Viilupuupalkeistamme. Varastovalikoimamme saattaa vaihdella.

Lisätiedot

koko

51×400

materiaali

Viilupuu

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta