Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Mallipalat

Löysitkö mieleisesi listan tai paneelin, mutta et tiedä sopiiko kyseinen lista sävyltään tai profiililtaan remonttikohteeseen? Ei huolta, meiltä saat mallipalan lähes jokaisesta listasta ja paneelista joko suoraan myymälästämme mukaasi tai halutessasi lähetämme mallipalat kirjepostina luoksesi (max.6 kpl). Veloitamme mallipalojen postituksesta 6 €, mutta hyvitämme sen vähintään 100 € ostosten yhteydessä.

Mallipalat saatuasi, ei muuta kuin sommittelemaan!

 

 

 

 

 

 


Asiakassirkkelit

Eikö laudan tai listan pätkä mahtunutkaan autoon tai omista varastoista löytyy vain käsisaha. Puutoimi palvelee sinua tässäkin asiassa. Puutoimelta löydät 4 kpl asiakassirkkeleitä, joilla pätkit laudat ja listat tarpeisiisi vastaaviin mittoihin. Myyjämme auttavat ja neuvovat sinua mielellään sirkkelin käytössä.

 

Määrämittapalvelu

Tarvitsetko puutavaran valmiiksi pätkittynä toivomiisi mittoihin? Puutoimen henkilökunta palvelee asiakkaitaan heidän toiveidensa mukaan. Pienissä sahauksissa autamme teitä viipymättä. Suuremmissa pätkintäurakoissa tiedustelethan aikataulua ja sahausveloitusta myynnistä asiakaspalvelijoiltamme. Kun tuotteet ovat määrämitassa, homma sujuu rakennuskohteessa vaivattomasti. Pätkintään kulunut aika voidaan käyttää itse tekemiseen.

 

Levysahaus

Tarvitseeko peräkärrysi uutta pohjalevyä tai tiedät tarvitsevasi tietyn kokoisen levynpalan? Puutoimen levysahauspalvelu palvelee asiakkaitaan pääosin klo 10.00–15.00. Pyrimme palvelemaan myös kiireelliset sahaukset joustavasti.

Huomioithan, että tilaukset hoidetaan kuitenkin tilausjärjestyksessä, koska sahauksessamme voi olla jonoa.


Kuljetuspalvelu

Asutko itse kauempana myymälästämme ja remonttikohdekin on aivan toisessa suunnassa, mutta haluat ehdottomasti tehdä kauppaa kanssamme? Tätä varten meillä on tarjota sinulle kuljetuspalvelu ostamillesi rakennustarvikkeille sovittuun aikaan – sovittuun paikkaan – sopivasti. Käytössämme on kuljetusalan rautaiset ammattilaiset valmiina palvelemaan teitä, jotta rakentaminen olisi edes vähän vaivattomampaa. Meillä on mahdollisuus toimittaa tavarat Ylöjärveltä aina Utsjoelle tai Hankoon asti, tai johonkin siihen välille.

Kuljetuspalvelusta ja sen aikatauluista sekä kustannuksista kannattaa tiedustella myynnistämme.

 

Kai Kvick Tmi:

1 vyöhyke 1-25 km          98,00 €/kpl

2 vyöhyke 25-40 km       120,00 €/kpl

3 vyöhyke 40-60 km       158,00 €/kpl

4 vyöhyke 60 km →         2,85 €/km

Kaluston kantavuus 4 500 kg

nosturin kapasiteetti 1 900 kg (purku kaluston viereen)


Lainaperäkärryt

Etkö omista peräkärryä ja naapurikin lupaama kärry on menossa juuri kun sinulla olisi tarve puutavaran kuljetukselle? Puutoimen lainaperäkärryllä kuljetat ostamasi puutavarat vaivattomasti ja veloituksetta. Tarvittaessa lainaamme sinulle myös sidontaliinat ja adapterin kärryn kaveriksi. Käytössämme on tällä hetkellä 1 kuomukärry ja 5 avokärryä.

 

 

 

SARIS PM 1727

Onko kuljetettava kuormasi raskaampi, kuin mihin tavallinen peräkärry riittää? Tähänkin ongelmaan meillä on sinulle ratkaisu. Käytössämme on 1 jarrullinen peräkärry, jolla voit viedä raskaammankin kuorman perille asti.

Mitä jos me keräisimme erän valmiiksi ja noutaessasi laitetaan kärry koukkuun ja trukilla valmis nippu kyytiin? Helppoa, eikö!

Kärryn kantavuus on n. 2 000 kg. Kärryn sisämitat ovat 1700×3300 mm.

Huomioithan, että kärryn sallittu kokonaispaino on 2 700 kg ja kuormauskapasiteetti 2 170 kg.

Ohjeet kärryn lainaamiseen löydät helposti tästä


Pakkauspalvelu

Huolettaako sääennusteiden lupaama vesisade, kun puutavara pitäisi saada kuivana myymälästämme kohteeseen? Ei huolta, pakkaamme puutavarat nätisti ja huolellisesti, niin että ne ovat suojassa sateelta ja roiskeilta. Jos tilaat tuotteet kuljetuspalvelulla, voit lakata miettimästä ovatko tilaamasi tuotteet kärsineet huonon ilman seurauksena. Me pyrimme siihen, että tuotteesi ovat säältä suojassa.


SENCO Viimeistelynaulainpaketti

Sopivat listat löytyivät ja remonttikohdekin on enää listojen asennusta vaille valmis. Enää tarvittaisiin vain naulain, jolla listat saataisiin helposti kiinni. Puutoimelta saat lainaksi Senco viimeistelynaulaimen ja kompressorin veloituksetta listojen oston yhteydessä. Veloitamme sinulta vain naulat.

Senco viimeistelynaulaimella kiinnität myös sisustus- ja saunapaneelit seinään tai kattoon vaivattomasti.

Muistathan, että kosteat tilat vaativat RST- naulan, muutoin voit huoletta käyttää sinkittyjä nauloja. Nämäkin saat kätevästi samalla kertaa mukaasi, ja myyjämme auttavat mielellään!


Puhalluskoneen vuokraus

Aikeissa eristää itse? Puutoimi auttaa sinua jälleen, ja vuokraa sinulle selluvillan puhalluskonetta edullisesti. Saat puhalluskoneen veloituksetta käyttöösi, kun ostat vuokrauksen yhteydessä vähintään 20 pkt villaa. Lisätietoja puhalluskoneen vuokrauksesta ja käytöstä voit tiedustella myynnistämme.

Ohjeet koneen käyttöön löydät koneen sivusta tai tästä.


KESTOPUUJÄTTEEN KIERRÄTYS / VASTAANOTTO

1.1.2020 alkaen kestopuujätteen vastaanotto loppuu osalla puu- ja rakennustarvikeliikkeitä, tai tulee maksulliseksi. Syynä muutokseen on energiahyödynnettäväksi toimitettavan jätteen käsittelykustannusten nousu. Kustannusten nousu tarkoittaa sitä, että kestopuulavan tyhjennys tulee puutavaraliikkeille maksulliseksi.

Puutoimi Oy on ollut kestopuujätteen vastaanottopiste kierrätysjärjestelmän alusta alkaen ja olemme edelleen.

Vastaanottohintamme ja kertaerämme ovat seuraavat: 

KESTOPUUSILPPUA n. 200 L    jätesäkillinen     10 €

KESTOPUUSILPPUA  n.  200 L   2 – 4 jätesäkkiä   30 €

Pyydä henkilökuntaan kuuluva paikalle ennen lavan täyttöä. Saat kassaa varten maksuohjeet.

Isommat määrät tulee toimittaa kunnalliselle jäteasemalle.

Otamme rajoitetusti vastaan ainoastaan kuluttajien kestopuu työstöjätettä.

Yritykset ja yhteisöt toimittavat kestopuujätteet suoraan kunnallisille jäteasemille.

Emme ota vastaan kestopuupylväitä / ratapölkkyjä, laituri – keinu ym. isoja kokonaisuuksia.

Poista puusta isot metalliosat, kuten kulmaraudat ja vastaavat. nauloja/ruuveja ei tarvitse poistaa.

Kunnalliset jäteasemat esim. Ylöjärvellä Toimintatie, Nokialla Koukkujärvi ja Tampereella Tarastejärvi ottavat max. 1 m3 kestopuujätteen vastaan veloituksetta, yli menevältä osuudelta veloitus 30 €/alkava m3.

Lue lisää kestopuun kierrätyksestä www.kestopuu.fi

25.5Created with Sketch.EtusivuPalvelut