Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Pohjuste Woodex Aqua Base Plus 3 l

49,95 /prk
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 94431

Myös purkkikokoa 1 L ja 10 L.


Kuvaus

WOODEX AQUA BASE PLUS on käyttövalmis vesiohenteinen pohjustepuunsuoja puupintojen pohjustukseen ennen pintakäsittelyä. WOODEX AQUA BASE on tarkoitettu kuluttaja- ja ammattikäyttöön puun lahottaja- ja sinistymäsieniä vastaan käyttöluokissa 2 ja 3 (SFS-EN 335-1). WOODEX AQUA BASE PLUS:lla suojataan puuta, joka on joko jatkuvasti alttiina säälle tai on suojassa säältä, mutta saattaa kastua satunnaisesti. WOODEX AQUA BASE PLUS ei sovellu käytettäväksi puuosiin, jotka ovat kosketuksissa maaperän kanssa ja kastuvat jatkuvasti tai ovat jatkuvassa kosketuksessa makean tai suolaisen veden kanssa.

Käyttökohteina ikkunankarmit, ulko-ovet, ulkoverhoilu, lauta- ja hirsirakenteet, aidat, räystäänaluset, autokatokset yms. käsittelemättömät puunpinnat. WOODEX AQUA BASE PLUS:lla pohjustettu puupinta on pintakäsiteltävä mahdollisimman pian, mutta aikaisintaan 24 h kuluttua. Pintakäsittelyyn soveltuvat Teknoksen puupintojen ulkomaalaukseen tarkoitetut vesi- ja liuotinohenteiset puunsuojat, kuullotteet, pohjamaalit, talomaalit sekä kalustemaalit.

Lisätiedot

koko

3 L

väri

väritön

riittoisuus

4,5–5,5 m²/l

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta