Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Filmivaneri 4 mm filmi/filmi 2-laatu

16,90 /m2
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 73011

Varmista saatavuus myynnistämme. Levyn koko yleensä 1220×2440 mm tai 1250×2500 mm


Kuvaus

Filmivaneria käytetään kohteisiin, jossa levyltä vaaditaan kosteuden ja lämmönvaihtelun kestävyyttä. Käyttö esimerkiksi varastojen ja tehdashallien lattioihin, lastauslaitureihin, jalankulkusiltoihin, laitureihin, varastohyllyiksi, rakennustelineisiin ja kaivonkanneksi. 4 mm vahva fenolihartsilla pinnoitettu koivuvaneri eli filmivaneri on molemmilta puolilta sileää. II-laatussa sallitaan pienet pintavirheet, mutta normaalisti niitä ei silmällä edes huomaa. I-laatua on saatavilla tilauksesta, hinta on suunnilleen kaksinkertainen II-laatuun verrattuna. Lisätietoja vanerien luokituksista ja ominaisuuksista löydät Vanerikäsikirjasta.

Lisätiedot

koko

4mm

materiaali

filmivaneri

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatRakennuslevyt

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi