Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Mäntyliimalevy 18x400x1200 mm

17,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 75009

Kuvaus

Kotimainen Siparila mäntyliimapuulevy sopii monipuolisesti erilaiseen nikkarointiin ja rakentamiseen. Liimapuulevystä valmistat niin hyllyjä kuin kalusteitakin erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. mökille, eteiseen tai esimerkiksi autotalliin ja varastoon.

Liimapuulevy on materiaalina kestävää ja helppo työstää. Käsittelemättömän liimapuulevyn voi halutessaan pintakäsitellä maalaamalla, lakkaamalla tai vahaamalla. Levyn tasainen höyläpinta helpottaa pintakäsittelyä, sillä vain pieni hionta ennen käsittelyä riittää.

Puutoimen kattavasta liimapuuvalikoimasta löydät eri kokoisia liimapuulevyjä, ja tarvittaessa saat meiltä myös liimapuulevyjen sahauspalvelun oikeiden mittojen saavuttamiseksi.

Lisätiedot

koko

18x400x1200

materiaali

mänty

pintakäsittely

puuvalmis

väri

mänty

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatRakennuslevyt

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta