Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Mitallistettu kuusi 48X223 mm C-24

6,90 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 10248

Lujuuslajiteltu sahatavara runkorakentamiseen. Mitallistettu puutavara on karkeahöylätty ja mittatarkempi, kuin normaali sahatavara.

Tiedustele varastopituutemme myynnistämme.


Kuvaus

Täysisärmäinen mitallistettu C-24 luokan rakennesahatavara kantaviin rakenteisiin. Tuote on mittatarkka, mutta pinta ei ole sileähöylätyn tuotteen luokkaa. Tuote on tarkoitettu pääasiassa piiloon jääviin rakenteisiin, mutta soveltuu myös moneen muuhun eri käyttötarkoituksiin.

Pituudet 3000 mm – 6000 mm varastotilanteen mukaan. Varmistathan pituusvalikoiman myymälästämme. Voit laittaa pituustoiveesi myös tarjouspyyntöön.

Lisätiedot

koko

48×223

materiaali

kuusi

Saatat myös pitää...

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatSahatavara

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta