Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Raakapontti 23X95 mm PL-VL päätypontattu

1,08 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 31015

Raakaponttilauta, lievästi vajaasärmä, pääpontattu.


Kuvaus

PL-VL = Pintalaatu-Vientilaatu, jonka laatumääritelmä määrittelee, että sahauspintaa oltava vähintään 1/4 molemmilla syrjillä sekä pintalappeella koko kappaleen pituudella. Muilta osin tuotteen on täytettävä vähintään laadun VI vaatimukset.

Tuote sopii käytettäväksi esimerkiksi huopakaton aluslaudaksi, tai vaikka vajan ulkovuoraukseen. Huomioi, että sama tuote löytyy myös täysisärmäisenä, esim. näkyvät räystäät. Tämä tuote on pääpontattu, mikä vähentää hävikkiä huomattavasti. Tuotteissa ei ole vakiopituutta. Voit kysellä pituuksia myynnistämme tai tarjouspyynnön yhteydessä suoraan nettisivuiltamme.

Lisätiedot

koko

23×95

materiaali

kuusi

Saatat myös pitää...

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatSahatavara

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi