Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Siparila Haapa-saunapaneeli 15x120x2400 mm STS/3 Höyry valkoinen

139,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 66039

Paketissa 6 kpl paneeleita.

Menekki: 9,52 m/m²

Riitoisuus: 1,51 m²/pkt

Ovh. n. 92 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

HAAPA Höyry-saunapaneelit ovat valmiiksi tehtaalla valkoiseksi pintakäsiteltyjä. Haavan rauhallinen syykuvio jää näkyviin kuultavissa sävyissä. HAAPA-saunapaneeleiden valmiissa pinnassa voi olla sävyvaihteluita, jotka johtuvat haapa puun luontaisesta lustokuvion vaihtelusta. Saunapaneeleiden muoto on suunniteltu niin, että paneelit voidaan kiinnittää piiloon naulaamalla. Paneeleissa on piilokiinnityspontti, joka mahdollistaa naulattoman kauniin pinnan heti asentamisen jälkeen. Huomioi paneelin pituudessa tasausvara, koska paneeli ei ole päätypontattu. Pituudessa voi olla muutaman millimetrin vaihtelua.

Katso tästä Siparilan HAAPA-paneelin asennusohje

Lisätiedot

koko

15x120x2400

materiaali

haapa

pintakäsittely

saunasuojattu

soveltuu saunaan

kyllä

väri

valkoinen

profiili

STS/3

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatSIPARILA

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi