Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Kattolista 14X40X3600 mm mänty puhdas valkoinen

12,90 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 53257

Männystä valmistettu puhtaanvalkoinen 14x40x3600 mm kattolista.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Suomalaisesta männystä valmistetut kattolistat viimeistelevät tilan kattojen ja seinien rajapinnat. Kattolistat tuovat tilaan siistin ilmeen, ja puhtaanvalkoinen pinta on ajattoman kaunis. Puu kestää arjen ja ajan mukanaan tuomia kolhuja. Puulistoja on helppo huoltaa ajan saatossa, mikäli kovat iskut vahingoittavat pintaa. Yhdistä puhtaanvalkoinen kattolista samansävyisiin jalkalistoihin ja peitelistoihin, niin saat yhtenäisen lopputuloksen. Kattolistan sävy on puhdas valkoinen NCS S 0500-N.

Katso valmistajan tuotekortti.

Lisätiedot

koko

14x40x3600

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

puhdasvalkoinen

sävy

S 0500-N

profiili

kattolista

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi