Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Peitelista 12X42X3600 mm petsattu tumma pähkinä

8,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 53274

Listan pituus 3600 mm.

 


Kuvaus

Peitelista petsattu tumma pähkinä 12x42x3600 mm on männystä valmistettu sisustuslista, jolla viimeistelet kotisi kuivien sisätilat siistin ja huolitellun näköisiksi. Peitelista on petsattu valmiiksi tumman pähkinän sävyiseksi. Erikoisväreillä käsitellyillä listoilla saat yhtenäisen ilmeen esimerkiksi tumman pähkinän sävyisen lattian kanssa tai vaihtoehtoisesti antamaan muuten kontrastia sisustukseen.

Valmiin pintakäsittelyn ansiosta tuote on heti valmis asennettavaksi. Näin listojen asentaminen käy vaivattomasti ilman pintakäsittelyaineen kuivumisaikaa.

Listat suositellaan varastoitavaksi kosteudelta ja auringonvalolta suojatussa paikassa, mieluiten omassa suojamuovissaan ja tasaisella alustalla. Listojen kannattaa antaa tasaantua omissa paketeissaan enne asennusta vähintään viikon ajan. Puu on elävä materiaali niin ennen kuin jälkeenkin asennuksen, joten sen kiertyminen syidensä mukaisesti on ominaisuus. Tästä syystä listaniput kannattaa avata vasta asennuksen edetessä kiertymisen estämiseksi.

Lisätiedot

Koko

12x42x3600

Materiaali

Mänty

Pintakäsittely

Petsattu

Väri

tumma pähkinä

Profiili

Jalkalista

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi