Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Peitelista 12X90X3600 mm Kiille puhdas valkoinen

16,90 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 53262

Siparilan KIILLE- tuotesarjan puhdasvalkoinen 12x90x3600 mm peitelista.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Puhtaanvalkoiset tuotteet ovat lisääntyneet sisustustuotteissa, niin vaaleiden seinämaalien, kuin paneeleidenkin vaalean pinnan toivotaan olla raikkaita. Näiden sävyjen kanssa listaksi ainoa oikea ratkaisu on puhtaanvalkoinen taittamaton pintakäsittely, joka ei kellerrä raikkaiden pintojen rinnalla. Esimerkiksi Tikkurilan sävyn F497 Paperi kaipaa rinnalleen puhtaanvalkoisen viimeistelyn.

Vieläkö kodistasi puuttuu ne kuuluisat viimeiset listat, ennen kuin kotisi on täydellinen ja viimeistelty? Tällä yksinkertaisen kauniilla, ja puhtaanvalkoiseksi maalatulla KIILLE 12x90x3600 mm peitelistalla viimeistelet kotisi kaikki kuivien tilojen pinnat.

Löydät Puutoimen koko muun valikoiman valkoisista peitelistoista kategoriastamme Sisustus- ja saunalistat.

Lisätiedot

koko

12x90x3600

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

puhdas valkoinen

sävy

S 0500-N

profiili

peitelista

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi