Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Varjolista 15X18X3600 mm mänty puhdas valkoinen

8,90 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 53256

Puhtaan valkoiseksi maalattu mänty varjolista, jonka varastopituus on 3600 mm.

Myynti täysin kappalein!

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Varjolista 15x18x3600 mm on puhtaan valkoiseksi pintakäsitelty kuivien sisätilojen mänty kattolista. Valmiin pintakäsittelyn ansiosta varjolista on heti valmis asennettavaksi. Varjolistan tarkoituksena on viimeistellä seinän ja katon saumakohta. Viimeistelyn lisäksi varjolista luo seinään sekä kattoon pienen varjon, samalla häivyttäen maalauksessa tai tapetoinnissa syntyneet virheet.

Tuote suositellaan varastoitavaksi kosteudelta ja suoralta auringonvalolta suojatussa paikassa, mieluiten omassa suojamuovissaan tasaisella alustalla. Puu on elävä materiaali, jolloin se saattaa lähteä kiertymään syidensä mukaisesti. Tästä johtuen paketit suositellaan avattavaksi vasta asennuksen edetessä, jotta kiertyminen olisi mahdollisimman vähäistä.

Lisätiedot

koko

15x18x3600

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

profiili

varjolista

väri

puhdasvalkoinen

sävy

S-S0500-N

varastotuote

k

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi