(03) 3142 4300

ma-pe 7-18 la 9-15

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Luna Triple Shadow rimapaneeli 32X140 mm

11,95 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63153

Uutuustuote ulkoverhouksiin, saunoihin tai tehosteseinäksi. Tuttu mm. Tuusulan ja Lohjan Asuntomessuilta. Varastossa 5.10.2021 pituus 3600 mm.

Menekki: 7,57 m/m²

ovh. n. 90 €/m²


Kuvaus

Kotimaisesta Lunawoodin lämpöpuusta® valmistettu kaunis, kestävä ja ekologinen rimapaneeli, jonka valmistuksessa käytetään vain lämpöä ja vesihöyryä, joka tekee tuotteesta myös täysin myrkyttömän. Puun lämpökäsittely parantaa sen lahonkestävyyttä ja tekee siitä mittapysyvän, joten siitä valmistetut rakennelmat pysyvät alkuperäisessä, suorassa muodossaan. Lämpökäsittely tekee Lunawood lämpöpuusta myös kevyen ja pihkattoman. Lämpöpuu harmaantuu kauniisti auringon UV-valon vaikutuksesta, mikäli sitä ei käsitellä UV-suojan sisältävällä pintakäsittelyaineella. Luna Triple Shadow luo 3D rimaseinäefektin syvään uurretun profiilinsa ansiosta. Se on nopea asentaa verrattuna erillisistä rimoista rakenteluun. Paneeli soveltuu käytettäväksi sekä ulko- että sisäkäyttöön sekä myös saunaan niin seiniin kun alakattoihin.

Katso tästä Lunawoodin tuotekortti.

Katso tästä Lunawoodin asennusohje.

Katso koko rima- ja valeurapaneeli valikoimamme täältä.

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3D batten effect with easy installation – sure with dimensionally stable, sustainable Luna Triple Shadow. It enables long, continous entity in ceilings and walls. As an extra feature, Lunawood Thermowood products naturally soften noise by creating a soft, sound-breaking surface in the space 💚 Interior designer: Sanna Piitulainen 📸 Sami Tirkkonen • • • • #lunawood #thermowood #interior #feelgoodinterior #designwithlunawood #interiordesign #interiorarchitecture #architecture #contemporaryarchitecture #woodenarchitecture #sustainablearchitecture #design #designinspiration #lunatripleshadow #lovefortheforest #signforsustainability

Henkilön LUNAWOOD (@lunawood.official) jakama julkaisu

Lisätiedot

koko

32×140

materiaali

kuusi

pintakäsittely

lämpökäsitelty

profiili

triple shadow

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi. On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi