Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Luna Triple Shadow rimapaneeli 32X140 mm

Alkuperäinen hinta oli: 7,70 €.Nykyinen hinta on: 6,80 €./m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63153
Tarjous!

Valeurainen rimapaneeli ulkoverhouksiin, saunoihin, seinä- ja kattopintoihin. Tuttu mm. Tuusulan ja Lohjan Asuntomessuilta. Varastossamme on vaihtelevia pituuksia, tiedustele tämän hetken varastopituutemme myynnistämme.

Menekki: 7,57 m/m²

ovh. n. 58,30 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Kotimaisesta Lunawoodin lämpöpuusta® valmistettu kaunis, kestävä ja ekologinen rimapaneeli, jonka valmistuksessa käytetään vain lämpöä ja vesihöyryä, joka tekee tuotteesta myös täysin myrkyttömän. Puun lämpökäsittely parantaa sen lahonkestävyyttä ja tekee siitä mittapysyvän, joten siitä valmistetut rakennelmat pysyvät alkuperäisessä, suorassa muodossaan. Lämpökäsittely tekee Lunawood lämpöpuusta myös kevyen ja pihkattoman. Lämpöpuu harmaantuu kauniisti auringon UV-valon vaikutuksesta, mikäli sitä ei käsitellä UV-suojan sisältävällä pintakäsittelyaineella. Luna Triple Shadow luo 3D rimaseinäefektin syvään uurretun profiilinsa ansiosta. Se on nopea asentaa verrattuna erillisistä rimoista rakenteluun. Paneeli soveltuu käytettäväksi sekä ulko- että sisäkäyttöön sekä myös saunaan niin seiniin kun alakattoihin.

Katso tästä Lunawoodin tuotekortti.

Katso tästä Lunawoodin asennusohje.

Tutustu Lunawoodin rimapaneelituotteisiin täältä.

Katso koko Puutoimen rima- ja valeurapaneeli valikoima täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Luna Triple Shadow rimapaneeli 32X140 mm Instagramissa

Lisätiedot

koko

32×140

materiaali

kuusi

pintakäsittely

lämpökäsitelty

profiili

triple shadow

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi