(03) 3142 4300

ma-pe 7-18 la 9-15

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Mänty Helmipaneeli 15X95 mm VM/EM

3,80 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 62010

Perinteikäs helmiurallinen sisäverhouspaneeli. Ei vakiopituutta.

Menekki n. 11,5 m/m².

ovh. n. 47,50 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Vähäoksainen/oksaton puuvalmis mäntyhelmipaneeli sisäverhouksiin. Pintakäsiteltävissä, ei kuitenkaan suositeltavissa saunapanelointiin mahdollisen pihkan valumisen takia.

Helmipaneeli kuuluu perinneprofiileihin. Helmipaneelit ovat kulkeneet useiden trenden läpi nykypäivään asti. Helmipaneelia on yleisimmin käytetty seinien pystypaneloinnissa, puolipaneeleissa ja kattopaneloinneissa.

Helmipaneeli sopii maalaisromanttiseen sisustustyyliin. Esimerkiksi pystypaneelina saarekkeen seinämissä on tälle profiilille täydellinen paikka.

Lisätiedot

koko

15×95

materiaali

mänty

pintakäsittely

puuvalmis

väri

mänty

profiili

helmipaneeli

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi. On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi