Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Kestopuu höylätty ruskea 21X45 mm

1,40 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 26014

Ympärihöylätty ruskea vähäoksainen/ oksaton kestopuu. Kyllästysluokka AB


Kuvaus

AB-luokan painekyllästetty rima on erittäin kestävä valinta maanpinnan yläpuolisiin rakenteisiin. Se sopii erityisesti aitojen sekä erilaisten näkösuoja-aitojen rakentamiseen. Rimaa voit käyttää esimerkiksi myös talon sokkelin, terassin rungon tai vaikkapa ilmastointilaitteen ulkoyksikön verhoilussa. Kestopuuta ei suositella käytettäväksi sisätiloissa tai kaivojen lähellä, tai muualla missä se voisi olla kosketuksissa juomaveteen. Kyllästetty puutavara kestää 3-5 kertaa kauemmin ulkokäytössä kuin kyllästämätön puu. Riman voi asentaa joko vaaka- tai pystysuuntaan. Rimoilla saat toteutettua tyylikkään ja modernin seinärakenteen.

Varastopituudet vaihtelevat, pituustoiveet voit mainita yhteydenottopyynnössä, tai ottamalla yhteyttä puhelimitse.

Kyllästetyn puutavaran kiinnityksessä suositellaan käytettäväksi kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja, jotka kestävät kyllästysaineiden sisältämien metallisuolojen ja kosteiden käyttöolosuhteiden aiheuttamat korroosiovaikutukset. Säälle alttiissa tai muuten kosteissa tiloissa tulisi käyttää ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja.

Lisätietoa painekyllästetyn puun käytöstä voit lukea kestopuu.fi -sivustolta.

Lisätiedot

koko

21×45

materiaali

mänty

pintakäsittely

kyllästetty

väri

ruskea

paino

0,6 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta