Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetSisustuspaneeli 15x90x2700 mm Dyyni valkolakattu

Sisustuspaneeli 15x90x2700 mm Dyyni valkolakattu

49,50 /pkt

Tuotenumero: 67082

Tuotteen pituus 2700 mm. Paketissa 5 kpl paneeleita. Riittoisuus 1,08 m²/pkt. Myös 4200 mm pitkänä.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

DYYNI -paneeli valmistetaan kotimaisesta laadukkaasta, lähes oksattomasta männystä. DYYNI-paneelin profiili on aaltoileva dyyni, joka leikkii tyylikkäästi varjojen ja valaistuksen kanssa, muuttaen muotoaan katselukulmasta riippuen. Esim. tehosteseinäksi, sängyn päädyksi… DYYNI-paneeli on aina kaunis siellä, minne se asennetaan.

Lisätiedot

koko

15x90x2700

materiaali

mänty

pintakäsittely

lakattu

väri

valkolakka

profiili

Dyyni

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !