Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Selluvilla (puhallusvilla) n. 13 kg/pss, n. 1/2 m3/pss

19,95 /pss
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 86085

Asennetaan puhaltamalla vaaka – ja onteloyläpohjaan sekä väli- ja alapohjaan tyyppihyväksynnän mukaisesti. Tuote soveltuu erinomaisesti myös lisälämmöneristeeksi. Tuotteella voidaan eristää myös IV-kanavien vaakaosuudet. Selluvillan ostajalle vuokraamme puhalluskoneen 30 €/vrk, vuokra peritään myös lauantailta. Min. 20 pss ostajalle puhalluskone veloituksetta käyttöön max. 3 vrk. Maksimi vuokra-aika 3vrk, ellei toisin sovita.


Kuvaus

Kotimaisella -sellueristeellä eristetty talo mahdollistaa turvallisen ja luonnollisen asumismukavuuden. Sellueriste käy erinomaisesti seinän, vinon yläpohjan, alapohjan, välipohjan ja ontelorakenteen eristämiseen. Lisäämällä talosi yläpohjaan nykystandardien mukaisesti ekologista sellueristettä, säästät välittömästi energiakustannuksissa ja kasvatat asumismukavuutta. Vedon tunne vähenee, kun ilma ei enää vuoda yläpohjasta.
Erittäin hyvä kosteudensietokyky ja lämmöneristyskyky.

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatEristeet

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi