Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Höyrynsulkukalvo 0,2 mm UV-suojattu 135 m² sininen

125,00 /rll
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 86037

135 m²


Kuvaus

Höyrynsulun on toimittava luotettavasti useampia vuosia, mieluiten vuosikymmeniä. Tavallinen muovikalvo heikkenee ajan saatossa lujuusominaisuuksiltaan, ellei sitä ole käsitelty kosteuden- ja lämmönvaihteluiden vanhentavaa vaikutusta vastaan. Höyryn- ja ilmansulun asennuksessa on otettava huomioon rakenteiden ja materiaalien lämpölaajeneminen ja kutistuma. Höyrynsulkumuovi tulee asentaa niin, että itse muoviin ja saumojen teippauksiin ei kohdistu ulkopuolista rasitusta. Höyrynsulkumuovin tai liitosteipin tehtävänä ei ole kannatella eristeiden painoa missään olosuhteessa.

Höyrynsulkumuovin saumojen tiivistämiseen käytetään järjestelmään kuuluvia testattuja ja varmistettuja teippejä, joiden käyttöikä on vähintään sama kuin höyrynsulkumuovilla. Höyrynsulkumuovin liitoksissa käytetään Sitko Flex teippiä. Läpivienneissä käytetään Sitko Flex tai Sitko Elastic teippiä ja/tai Kaulux läpivientikumia.

Valmistettu polyeteenistä, joka voidaan kierrättää muovina tai hävittää energiajätteenä. Diffuusiovastus, eli sd- arvo noin 50 m.

Lisätiedot

materiaali

pe-muovi

koko

3000mm x 45m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi