Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Jääsularae Soledo Eco 10 L

45,00 /astia
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 99102

Myös 5 L pakkauksissa.


Kuvaus

Biohajoava jään- ja liukkaudentorjunta-aine.
Tehokasta uudenlaista jäänsulatuskemiaa kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää jäänsulatuskykyä mm. betonipinnoilla, laatoilla tai asfaltilla. Raetta voidaan käyttää, myös pohjavesialueilla. Turvallinen maaperälle, kasvillisuudelle tai eläimille. Rakeet voi levittää ennalta, jos odotettavissa on kelin lauhtumista, jäätävää tihkua tai lumisadetta. Tuote reagoi nopeasti jään- ja lumen kanssa, toimii n. -15°C saakka, kovemmilla pakkasilla jääpinta ei ole liukas. Korroosiovaikutus betoniin ja metalleihin on alhaisempi kuin perinteisillä suoloilla. Raetta voidaan sekoittaa hiekotussepeliin. Epäsäännöllinen raekoko pysyy pinnoilla paremmin ja tehoaminen paranee.

KÄYTTÖKOHTEET: pihakiveykset, terassit, piha- ja parkkialueet, raput, jalkakäytävät, lastaussillat, ajoluiskat, ovien edustat, maatalousrakennukset.

Lisätiedot

koko

10 L

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi