Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Remonttiteippi 50 mm ruskea

7,50 /rll
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 99041

50 m/rll


Kuvaus

Ruskea remonttiteippi on monikäyttöinen rakennus- ja suojausteippi, jolla suojataan ja rajataan erilaisia pintoja sekä sisä- että ulkotöissä. Teippiä voidaan käyttää myös ikkunoiden ja muiden lasipintojen suojaamisessa.

Remonttiteipissä on hyvin kiinnittyvä luonnonkumiliima, jonka ansiosta remonttiteippi on erittäin joustava ja vettä hylkivä. Luonnonkumiliima mahdollistaa teipin tarttumisen pintaan myös matalissa lämpötiloissa.

Tärkeää tietoa remonttiteipeistä:

  • Teipin liimautuvuus ja ominaisuudet ovat erilaisia ilmansuuntien vaihdellessa.
  • Teippien tartunta herkkiin pintamateriaaleihin, kuten esimerkiksi lakattuun puuhun, maalattuun metalliin, pehmeisiin muoveihin, tai luonnonkiveen on usein vahvempi kuin kyseisten pintamateriaalien ankkurointi alustaansa. Kun teippi työn jälkeen poistetaan voivat pinnat vahingoittua tai jättää liimajälkiä.
  • Suora auringonvalo (UV säteily) sekä pidempiaikainen kiinnitys edellä mainittuihin pintoihin lisää vaurioiden riskiä. Teipin soveltuvuus aiottuun tarkoitukseen tulee selvittää esim. 48 tunnin koekäytöllä.

Lisätiedot

väri

ruskea

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi