(03) 3142 4300

ma-pe 7-18 la 9-15

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Suojakartonki Elbotek 30 m² muovipinta

22,80 /rll
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 84007

Kuvaus

Elbotek 270 on erittäin kestävä muovipinnoitettu suojakartonki, joka soveltuu kaikenlaiseen suojaamiseen. Elbotek 270 pysyy hyvin paikallaan ja on helposti muotoiltava. Tuotteella saat suojattua pinnat tehokkaasti ja nopeasti ja se voidaan taittaa kouruksi esim. nurkkaan ja seinille. Elbotek 270 kestää erittäin hyvin kulutusta sekä kosteutta. Tarvittaessa voit käyttää tuotetta uudelleen.
Tuote perustuu raaka-aine pohjaltaan lujaan Kraft Prima kartonkiin. Tuotteen kartonkipuoli on väriltään ruskea ja kosteutta kestävä muovipintainen puoli on valkoinen.

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi