Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Lattiapontti lämpömänty 26x92x3000 mm Lunawood Thermo-D

4,90 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63046

Lunawood lämpökäsitelty ja pääpontattu mänty lattiapontti.

Menekki n. 11,9 m/m²

ovh. n. 58,30 €/m²


Kuvaus

Kotimaisesta Lunawoodin lämpömännystä valmistettu kaunis, kestävä ja ekologinen lattialankku, jonka valmistuksessa käytetään vain lämpöä ja vesihöyryä, joka tekee tuotteesta myös täysin myrkyttömän. Puun lämpökäsittely parantaa sen lahonkestävyyttä ja tekee siitä mittapysyvän, joten siitä valmistetut lattiat pysyvät alkuperäisessä, suorassa muodossaan. Lämpökäsittely tekee Lunawood lämpöpuusta myös kevyen ja pihkattoman. Lämpöpuu harmaantuu kauniisti auringon UV-valon vaikutuksesta, mikäli sitä ei käsitellä UV-suojan sisältävällä pintakäsittelyaineella. Pintakäsittely voidaan suorittaa esim. lakkaamalla, vahaamalla tai öljyämällä. Puulattioille soveltuvia öljyjä, vahoja ja lakkoja käytetään pintakäsittelyainevalmistajan ohjeiden mukaan. Pinnan uudelleenkäsittely ja huolto tulee tehdä pintakäsittelyainevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Luna HLL/L on turvallinen valinta lattiaksi mittapysyvyytensä ansiosta. Lattiaan ei tule rakoja vuosien saatossa, eikä sitä näin ollen tarvitse kiristää. Lämpöpuun alhainen lämmönjohtavuus ja silkinsileä pinta tekevät siitä miellyttävän kävellä vaikka paljain jaloin. Tuote soveltuu käytettäväksi myös lasitetuissa parveke- tai terassitiloissa. Ei sovellu kohteisiin, joissa on sääaltistusta, esim. lasittamaton terassi.

Koolaussuositus on 450 mm.

  • 100 % kemikaalivapaa ja turvallinen tuote sisätiloihin
  • Mitta- ja muotopysyvä
  • Pontillinen tuote – helppo asentaa
  • Vastuullinen kotimainen tuote

Lisätiedot

koko

26x92x3000

materiaali

lämpömänty

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpömänty

profiili

lattiapontti

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatLattiapontit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi