Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Lattiapontti mänty 28X145 mm päätypontattu puusepänkuiva

5,90 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 34007

Valmistaja: Kuhmon AA-puu

Puusepänkuiva 5-7 %, päätypontattu käsittelemätön mäntylattialauta.

Mikroviistetty.

Menekki: 7,4 m/m²

n. 44 €/m²


Kuvaus

Aito massiivipuulattia on näyttävä ja kestävä lattiamateriaali joka sopii niin kodin, kuin vapaa-ajan sisustukseen. Puulattia on aina jalalle lämmin ja mukava, pintakäsittelyllä viimeistelet kauniin kotimaisen lattian. Puu materiaalina on turvallinen, siitä ei vapaudu sisäilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä. Pääponttaus vähentää hävikkiä, voit jatkaa laudan koolauksen (k/k 600 mm) välistä. Lattiapontti ruuvataan n. 55-70 mm Hobau-ruuvilla urospontista koolaukseen. Lattiapontit ovat pakattu suojaavaan muovikelmuun, kosteusprosentti on n. 5-7 %. Suosittelemme tuotteen kosteuden tasaamista asennettavassa tilassa vähintään 2-5 vuorokautta ennen asentamista. Avaa paketit sitä mukaa, kun asennus etenee. Soveltuu käytettäväksi myös lattialämmitysjärjestelmän kanssa. Tutustu lattialämmitystoimittajan ohjeisiin. Ei vakiopituuksia.

Lisätiedot

koko

28×145

materiaali

mänty

pintakäsittely

puuvalmis

väri

mänty

profiili

HLL PSK

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatLattiapontit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi