Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Toimitusmyynti

Lattiapontti mänty 28x145x2050 mm Aure Askel harjattu vanilla

0,00 
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 34032

TOIMITUSMYYNTI Päätypontattu ja valmiiksi pintakäsitelty mänty lattiapontti. Raaka-aine sormijatkettua. Paketissa on 8,2 metriä, jolla peittää 1,11 m² pinta-alan.

 

Katso valmistajan tuotekortti tästä


Kuvaus

Aure-askel mäntylattiapontti on valmiiksi pintakäsitelty ja asennusvalmis. Päätypontin ansiosta hukkaprosentti on pieni, voit jatkaa laudan koolauksen (k/k 600mm) välistä, kiinnitys koolaukseen urospontista viistoon n. 55-70 mm Hobau-ruuvilla. Pintakäsiteltynä tässä tuotteessa on öljyvaha pinta ja pohjamateriaalina harjattu mänty, josta on pehmeä puuaines harjaten poistettu. Näin käsitellen lattian kulutuskestävyys on parempi, eikä pinta ole liukas. Ei sovellu kosteisiin tiloihin. Ei ole varastotuotteemme, mutta tarjoamme kohteen tarvittavan määrän mukaan, toimitettuna perille.

Katso tästä Aureskosken tuotekortti

Lisätiedot

koko

28x145x2050

materiaali

mänty

pintakäsittely

öljyvahattu

väri

vanilja

profiili

HLL

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatLattiapontit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi