Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Sisustuspaneeli Siparila KOO2 21X95 mm koivu kuultava valkoinen

14,20 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67260

Paketissa 4 kpl paneeleita.

Menekki 12,05 m/m² + työstövara 10-20 %

Ovh. n. 172 €/m²

Lisätietoja tuotteen pituuksista saat kysymällä myynnistämme.

 

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Jalopuisten tuotteiden toimituksissa ei tehdä esipätkintää, vaan jalopuiset tuotteet myydään täysimittaisina myyntierinä. (Jalopuutuotteet: saarni, tammi, koivu)

Kuvaus

Kun etsit laadukasta, kotimaista, hillittyä, mahdollisimman tasasävyistä, mutta mielenkiintoista pintaa esimerkiksi seinään tai kattoon, on Siparilan KOO-sarja varmasti hyvin lähellä toiveitasi. Referenssikuvat puhuvat puolestaan. Kuulto valkoisella tai tilauksesta saatavalla puuvalmiilla koivupaneelilla verhoilet rauhallisen, skandinaavisen ja sisäilmaa parantavan pinnan tilaasi. KOO2-sisustuspaneelissa on yksi valeura, joka antaa rimamaisen loppuvaikutelman. KOO2-paneeli on 21 mm paksu, piilokiinnitettävä sisustuspaneeli. Paneelin vahvuuden ansiosta uritus on voitu toteuttaa syvempänä, josta tuote saa rimamaisemman vaikutelmansa. Piilokiinnityksen ansiosta kiinnitysjäljet jäävät piiloon ja lopputuloksena on kaunis, naulaton jalopuupinta. Suomalaista huippumuotoilua edustavan KOO-sisustuspaneeliperheen on suunnitellut sisustusarkkitehti Kari Lappalainen. KOO2-sisustuspaneelin materiaalina on käytetty aitoa koivua, joten paneeleissa saattaa esiintyä koivulle luontaista muotoelämistä, ja sen sävy voi vaihdella eri valmistuserien välillä.

Katso tästä KOO-paneelin asennusohje

Katso koko rima- ja valeurapaneeli valikoimamme täältä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Siparila (@siparila) jakama julkaisu

Lisätiedot

soveltuu saunaan

kyllä

koko

21×95 mm

materiaali

koivu

pintakäsittely

kuultokäsitelty

väri

kuultava valkoinen

profiili

KOO2

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi