Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Sisustuspaneeli Siparila VIRE 15X90 mm saarni kuultava valkoinen

15,20 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67238

Raaka-aine USA Saarni. Paneelin pituus vaihtelee välillä 3,0 – 3,6 m.

Menekki 12,66 m/m²

ovh. n. 192,45 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Jalopuisten tuotteiden toimituksissa ei tehdä esipätkintää, vaan jalopuiset tuotteet myydään täysimittaisina myyntierinä. (Jalopuutuotteet: saarni, tammi, koivu)

Kuvaus

VIRE-sisustuspaneelin kolmiulotteinen ja aaltoileva pinta muuttaa muotoaan katsomissuunnasta riippuen parantaen samalla tilan akustiikkaa, joten se sopii loistavasti kotien lisäksi mm. toimistoihin ja kahviloihin. VIRE-paneelia voidaan käyttää sekä seinä- että kattopaneelina ja se voidaan asentaa joko vaaka- tai pystysuunnassa. VIRE-paneelin valmis pintakäsittely nopeuttaa kodin sisustamista ja sen kolmiulotteinen muoto mahdollistaa leikkimisen valoilla ja varjoilla. VIRE- saarni kuultava valkoinen sopii kuivien ja kosteiden tilojen lisäksi myös saunojen panelointiin.

Saarnissa värivaihtelu voi olla hyvinkin voimakasta johtuen saarnin luontaisesta syykuviosta. Värivaihtelua erien sisällä ja erityisesti eri tuotantoerien välillä. VIRE-paneelin on suunnitellut Ristomatti Ratia.

Ennen asennusvaihetta on hyvä huomata, että VIRE-paneeli ei ole päätypontattu. Paneelin päät tulee tasata asennusvaiheessa.

Katso tästä VIRE-paneelin asennusohje

Lisätiedot

koko

15×90

pintakäsittely

kuultokäsitelty

väri

saarni

materiaali

Saarni USA

profiili

VIRE

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi