Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Väliseinätolppa viilupuu 39x66x6000 mm

18,30 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 37001

Mittatarkka ja suorana pysyvä väliseinäpuu, materiaalina liimattu viilupuu.


Kuvaus

Viilupuu on sorvatuista viiluista liimaamalla valmistettu rakenteel­linen puutuote. Viilupuu väliseinätolppa on mittatarkka, suora ja kuormitusta kestävä tolppa, joka soveltuu ulko- ja väliseinärunkojen rakentamiseen. Viilupuu väliseinätolppa soveltuu myös levyseinärakenteisiin. Käyttökohteita ovat kantavat palkit, pilarit, ristikot, kehät sekä ikkuna- ja oviteollisuuden komponentit.

Viilupuun LVL-rakenne mahdollistaa hyvät lujuusarvot ja kevyen painon suurissakin kantavissa palkeissa. LVL-rakenne mahdollistaa saman kantavuuden pienemmällä materiaalimäärällä tavalliseen sahatavaraan ja liimapuuhun verrattuna.

Lisätiedot

koko

39x66x6000

materiaali

Viilupuu

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta