Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Terassiperustuskivi TEPE pilarikivi

21,20 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 89149

Kuvaus

TEPE-perustuskivien tuotesarjan innovatiivisin ratkaisu on Tepe-pilarikivi. Pilarikiven avulla rakentaminen sujuu näppärästi yläosan muotoilun ansiosta. Tepe-pilarikiven yläosasta kannakelankku voi lähteä neljään suuntaan, lisäksi pystytolpan voi asentaa samanaikaisesti. Yläosan muotoilun ansiosta ei enää tarvita erillisiä pilari- tai palkkikenkiä!
Kannakelankkua varten tehty ura on tarkoitettu 48 mm vahvuiselle lankulle. Pystytolpalle varattu lähtö on 100 x 100 mm tolpalle. Tepe-pilarikiven kokonaiskorkeus on 175 mm ja hyötykorkeus on 100 mm. Tepe-pilarikiven keskellä oleva reikä mahdollistaa tarvittaessa kivien toisiinsa liittämisen juotosbetonilla. Betonijuotos ei ole välttämätöntä ponttirakenteen ansiosta, mutta etenkin korkeammissa pilarirakenteissa suositellaan rakenteen jäykistämistä.

Katso TEPE-terassikivien asennusvideo:

Lisätiedot

materiaali

betoni

profiili

Terassiperustus

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi