Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Ulkoverhousrima 45X45 mm pohjamaalattu valkoinen

2,15 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 40323

Valkoiseksi pohjamaalattu ja hienosahattu ulkoverhousrima. Ulkokäytössä pintakäsiteltävä mahdollisimman pian ennen tai jälkeen asennuksen.

Varastopituus 4200 mm


Kuvaus

Ulkoverhousrima pohjamaalattu valkoinen 45×45 mm on hienosahattu kuusirima, joka soveltuu esimerkiksi valokatteen alle tai aidan rakentamiseen. Tuotteen pinta on siisti ympäri hienosahattu, joka helpottaa pintakäsittelyainen imeytymistä tasaisesti tuotteeseen.

Ulkokäytössä pohjamaalattujen ulkoverhousrimojen lopullinen pintakäsittely suositelaan tehtäväksi noin puolen vuoden aikana asennuksesta. Valkoinen pohjamaali mahdollistaa lopullisen värisävyn useampaan värivaihtoehtoon. Lisätietoja tuotteelle soveltuvista pintakäsittelyaineista saat myyjiltämme.

Riman kiinnittämiseen suosittelemme 4,8×75 mm RST ruuvia.

Rimat on nipuettu 4 kpl kelmunippuihin. Näin ne pysyvät varastoinnin ajan suorina ja puhtaina.

Lisätiedot

koko

45×45

materiaali

kuusi

pintakäsittely

pohjamaalattu

väri

valkoinen

profiili

HSP

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi