Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Talomaali Akrylin 2,7 l PM1

53,90 /prk
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 94447

Perusmaali 1 eli PM1 on valkoinen (Teknos T1758) ja se on käytettävissä sellaisenaan tai sävytettävissä sävytyspastoilla värikarttojen vaaleisiin sävyihin.
Myös purkkikokoja 0,9 l ja 9 l.

Riittoisuus:

Höylälauta: 8 – 10 m²/l.

Sahalauta: 6 – 8 m²/l.


Kuvaus

Akrylin talomaali on vesiohenteinen ja ympäristöystävällinen puolihimmeä ulkomaali, jonka sideaineena on käytetty akrylaattidispersiota. Maalin kiiltoryhmä 4.

Käyttökohteiksi soveltuu rakennusten puupintaiset ulkoseinät. Maali sopii myös galvanoituihin pintoihin, kuten rakennuksen syöksytorviin. Hirsipintojen käsittelyyn suositellaan WOODEX AQUA CLASSIC kuullotetta. Akrylin talomaali soveltuu sekä uusille ja aikaisemmin akrylaattimaaleilla maalatuille pinnoille, että useimpien hyväkuntoisten vanhojen öljy- ja alkydimaalausten huoltomaalaukseen.

Lisätietoja löydät valmistajan tuotekortista

Lisätiedot

koko

2,7 L

väri

valkoinen

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi