Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Havuvaneri katelevy 15x1200x2700 mm TG2 suojakäsitelty

24,38 /m2
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 71013

Pontattu pitkiltä sivuilta. Levyt myydään kappaleittain.

n. 79 €/kpl     n. 24 kg/kpl

3,24 m²/kpl


Kuvaus

Havuvaneri sopii hyvin sisäkaton verhouslevyksi sekä vesikatteen alusrakenteeksi. Se on luja ja luonnollinen rakennusmateriaali, joka täyttää kaikki asianmukaiset standardit ja rakennusmääräysten vaatimukset. Havukatevaneria on helppo käyttää kaikenlaisten palkkien esim. sahapuu- tai viilupuupalkkien kanssa. Profiloitu ja mittatarkka havukatevaneri on kevyt, mikä tekee sen asentamisesta helpompaa. Levyt on helppo muuntaa tasaiseksi ja kestäväksi pinnaksi esimerkiksi katon alle tukilevyksi, jolloin ne parantavat kestävyyttä ja helpottavat katon asentamista. Levyt säilyttävät mittansa ja niitä voidaan käyttää turvallisena työskentelyalustana katon asennuksen ajan. Havukatevaneri on pontattu pitkiltä sivuilta.

Lisätiedot

koko

15x1200x2700 3,24 m²/kpl

materiaali

havuvaneri, homesuojattu

väri

keltainen

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatRakennuslevyt

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi