Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Jalkalista 12X42X3200 mm petsattu savu 8931

7,80 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 53266

Listan pituus 3200 mm. Myynti täysin kappalein!

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Jalkalista savu 12x42x3200 mm on männystä valmistettu sisustuslista, jolla viimeistelet kotisi kuivien sisätilojen lattian ja seinän väliset rajat siistin ja huolitellun näköisiksi. Jalkalista on petsattu valmiiksi savun sävyiseksi. Erikoisväreillä käsitellyillä listoilla (tässä tapauksessa jalkalista savu) saat yhtenäisen ilmeen esimerkiksi lattian kanssa tai vaihtoehtoisesti antamaan muuten kontrastia sisustukseen.

Valmiin pintakäsittelyn ansiosta tuote on heti valmis asennettavaksi. Näin listojen asentaminen käy vaivattomasti ilman pintakäsittelyaineen kuivumisaikaa.

Listat suositellaan varastoitavaksi kosteudelta ja auringonvalolta suojatussa paikassa, mieluiten omassa suojamuovissaan ja tasaisella alustalla. Listojen kannattaa antaa tasaantua omissa paketeissaan enne asennusta vähintään viikon ajan. Puu on elävä materiaali niin ennen kuin jälkeenkin asennuksen, joten sen kiertyminen syidensä mukaisesti on ominaisuus. Tästä syystä listaniput kannattaa avata vasta asennuksen edetessä kiertymisen estämiseksi.

Lisätiedot

Koko

12x42x3200

Materiaali

Mänty

Pintakäsittely

Petsattu

Väri

Savu

Toimittajan värikoodi

8931

Profiili

Jalkalista

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi