Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Jalkalista 12X58X3600 mm puhdas valkoinen

15,90 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 53248

Jalkalista 3600 mm.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Puhtaanvalkoiset tuotteet ovat lisääntyneet sisustustuotteissa, niin vaaleiden seinämaalien, kuin paneeleidenkin vaalean pinnan toivotaan olla raikkaita. Näiden sävyjen kanssa listaksi ainoa oikea ratkaisu on puhtaanvalkoinen taittamaton pintakäsittely, joka ei kellerrä raikkaiden pintojen rinnalla. Esimerkiksi Tikkurilan sävyn F497 Paperi kaipaa rinnalleen puhtaanvalkoisen viimeistelyn.

Vieläkö kodistasi puuttuu ne kuuluisat viimeiset listat, ennen kuin kotisi on täydellinen ja viimeistelty? Tällä yksinkertaisen kauniilla, ja puhtaan valkoiseksi maalatulla 12×58 mm jalkalistalla viimeistelet kotisi kaikki kuivien tilojen pinnat. Lisätietoja tuotteen asennuksesta ja ominaisuuksista löydät toimittajan tuotekortista.

Löydät Puutoimen koko muun valikoiman valkoisista jalkalistoista kategoriastamme Sisustus- ja saunalistat.

Lisätiedot

koko

12x58x3600

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

puhdas valkoinen

sävy

S0500-N

profiili

jalkalista

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi