Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Jalkalista johtoura 20x70x3600 mm Kiille puhdas valkoinen

21,90 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 53091

Siparilan Kiille johtouralista sopii moderniin ja pelkistettyyn sisustukseen. Suoraviivaiset muodot ovat toimivia lattian ja seinän liittymäkohtien yhdistäjiä.

Johtouran koko 13×40 mm

 

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

KIILLE-jalkalistan suoraviivaisuus ja ajaton muotoilu sekä valkoinen väri tasapainottavat sisustusta huomaamattomasti ja antavat yhtenäisen ilmeen kodin pinnoille. Listat on valmistettu kotimaisesta oksattomasta männystä, jonka jälkeen ne on pintakäsitelty sävyyn valkoinen NCS: S 0500-N (T1326) parantamaan puun kestävyyttä tuotteessa.

Tällä Siparilan valkoisella KIILLE-mäntylistalla saat helposti piilotettua kodin häiritsevät johdot lattian rajasta. Vain Puutoimesta!

Lisätiedot

koko

20x70x3600

johtoura

10 x 40 mm

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

puhdas valkoinen

sävy

S 0500-N

profiili

jalkalista

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi