Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Hirsipaneeli 20X170 mm valkolakattu kuusi päätypontattu

4,95 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67196

Valkolakattu kuusihirsipaneeli päätypontilla. 4 kpl/folio. Varmista tuotteen pituus myynnistämme.

Menekki: 6,25 m/m²

ovh. n. 30,90 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Aureskosken oksaisesta kuusesta valmistettu 170 mm leveä päätypontattu hirsipaneeli valkolakatulla pinnalla. Tässä AURE HIRSI-paneeli luo tilaan puumateriaalin luontaisen miellekkyyden ja lämpöisyyden. Paneelin pinta on kevyesti harjattu, joka tekee paneelista miellyttävän tuntuisen ja valkolakkaus antaa tuotteelle hieman mattaisen pinnan. Puun hyvä kosteuden sidontakyky ja hengittävyys helpottavat sisäilman laatua.

Paneelin päätyponttaus helpottaa tuotteen asennusta, sillä jatkoksen tarvitse osua koolauksen kohdalle. Päätyponttaus vähentää siis myös asennuksesta aiheutuvaa hävikkiä.

Lisätiedot

koko

20×170

materiaali

kuusi

pintakäsittely

lakattu

väri

valkolakattu kuusi

profiili

hirsipaneeli

soveltuu saunaan

ei

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi