Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Kuusipaneeli 15X120X2380 mm STS/4 harjattu valkoinen saunasuojattu Lumi

35,90 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 61061

Kuultavan valkoiseksi saunasuojattu kuusipaneeli harjatulla pinnalla ja modernilla suorareunaisella profiililla ja 4 mm ponttiraolla kodin kaikkiin tiloihin.

Myynti täysin 4 kpl paketein. Paneelin hyötyleveys on 110 mm.

Riittoisuus; 1,05 m²/pkt

Menekki: 9,1 m/m²

ovh. n. 34,20 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Saunasuojattu kuusipaneeli, jonka kevyesti stukturoitu pinta ja kaunis kuultava valkoinen väri antavat kotiisi rauhallisuuden tuntua.

Paneelin harjattu pinta on luonnostaan mattainen. Kuultovärjäys jättää puun syykuviot kauniisti esiin antaen samalla tuotteelle luonnollisemman ilmeen. Kauniin värisävynsä ansiosta paneeli on helppo yhdistää muihin sisustustuotteisiin. Valmiiksi pintakäsitelty tuote on asennettavissa heti.

Terveoksainen ja kotimainen kuusipaneeli soveltuu saunasuojauksen ansiosta kodin kaikkiin tiloihin aina olohuoneesta saunaan asti.

Lisätiedot

Koko

15x120x2380

Materiaali

Kuusi

Pintakäsittely

Saunasuojattu

Väri

Valkoinen (Lumi)

Profiili

STS/4

Soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi