Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Luna Arctic Layer harjattu Thermo kuusi 19X142 mm

8,50 
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 62079

Luna Arctic Layer-paneeli mahdollistaa kauniin harmaan lopputuloksen ilman odotusaikaa.

Sama tuote soveltuu niin ulkoverhoukseen, sisäverhoukseen kuin saunaankin.

Menekki: 7,46 m/m²

Ovh. n. 64 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Uusi lämpökäsitelty Luna Arctic Layer 19×142 paneeli mahdollistaa modernit harmaat puuverhoilut sekä ulkoverhouksiin, että sisätiloihin. Tämän paneelin erikoisuus on sen kaunis harmaa pintakäsittely ja harjattu pinta, joka luo vaikuttavan ilmeen. Ulkokäytössä harmaa pintakäsittely alkaa asteittain hävitä UV-säteilyn vaikutuksesta ja maalipinnan alta paljastuu luonnollisesti harmaantunut puu, kun taas varjoisemmissa kohdissa pintakäsittelyaine säilyy. Näin ollen paneelin harmaa sävy säilyy kaikissa ilmastoissa, eikä pintakäsittelyä tarvitse uusia. Tuote on valmistettu Suomalaisesta, lämpökäsitellystä kuusesta.

Kotimaisesta Lunawoodin lämpöpuun® raaka-aineen valmistuksessa käytetään vain lämpöä ja vesihöyryä, joka tekee tuotteesta myös täysin myrkyttömän. Puun lämpökäsittely parantaa sen lahonkestävyyttä ja tekee siitä mittapysyvän, joten siitä valmistetut rakennelmat pysyvät alkuperäisessä, suorassa muodossaan. Lämpökäsittely tekee Lunawood lämpöpuusta myös kevyen ja pihkattoman.  Paneeli soveltuu käytettäväksi sekä ulko- että sisäkäyttöön sekä myös saunaan niin seiniin kun alakattoihin.

Luna Arctic Layerin asennusohjeeseen.

 

Lisätiedot

koko

19×142

materiaali

kuusi

pintakäsittely

Arctic

pinta

harjattu

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi