Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

MDF 10x190x2080 mm Tasapaneeli 0-sauma puhdas valkoinen PP

35,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67176

Tuotteen pituus 2080 mm. Paketissa 5 kpl paneeleita.

Riittoisuus 1,87 m²/pkt.

Menekki: 5,56 m/m²

ovh. n. 18,75 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

MDF-paneelilla viimeistelet katto- ja seinäpinnat edullisesti. 0-saumalla eli nolla-saumalla tarkoitetaan paneeleiden väliin jäävää rakoa, ja tässä tuotteessa rakoa ei ole, vaan paneelit asentuvat täysin puskuun jättämättä valouraa.

Tässä tuotteessa on kätevä 2080 mm pituus ajatellen kuljetusta, varastointia ja asennusta. Tuote on helppo asentaa vaikka yksin kattopintaan. MDF-paneelit ovat tasalaatuisia ja ne eivät vääntyile, tuote menee asentaessa vaivattomasti pontteihinsa, siitäkin syystä tuote on loistava yksinasennettava. Nopeasti tasalaatuista valmista pintaa. Tuotteen vahvuus 10 mm antaa hieman ryhtiä, ohuempiin kilpailijoihinsa verrattuna. 10 mm materiaalivahvuus myös helpottaa asennettavuutta, kun paneeli on hieman jäykempää.  Päätyponttaus vähentää hävikkiä. Voit jatkaa tuotetta lennosta koolausten välissäkin.

Suosittelemme koolausväliksi 300 mm.

Kiinnitä MDF-paneeli piilonaulapontista hakasnaulaimella.

Lisätiedot

koko

10x190x2080

materiaali

MDF

pintakäsittely

melamiinikalvo

väri

puhdas valkoinen

profiili

0-SAUMA

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi