Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Sisustuspaneeli 15x120x2370 mm STS/3 valkoinen

78,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67249

Tuotteen pituus 2370 mm. Paketissa 6 kpl paneeleita.

Riittoisuus 1,46 m²/pkt.

Hyötyleveys 103 mm

Menekki n. 9,7 m/m².

ovh. n. 53,40 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Valkoinen sisustuspaneeli sopii niin seinä- kuin kattopaneeliksi kodin kaikkiin kuiviin tiloihin, kodinhoito- sekä pesuhuoneen kattoon, joissa on koneellinen ilmanvaihto. Raaka-aineena on käytetty sormijatkettua oksatonta mäntyä, joka takaa tuotteen korkean laadun.

Paneeli on pääpontattu ja piilonaulattavissa. Pääponttaus edesauttaa kappaleen maksimaalista hyödyntämistä vähentäen samalla hukkaa. Pääponttaus helpottaa paneloinnin jatkamista myös koolauksien välistä. Paneelien suositeltu koolausväli (K/K) on 600 mm. Piilonaulattavuus puolestaan mahdollistaa tuotteen kiinnittämisen ilman esiin jääviä kiinnitysjälkiä tehden asennusjäljestä siistin ja viimeistellyn näköisen.

Lisätiedot

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

varastotuote

k

väri

valkoinen

profiili

STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi