Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Sisustuspaneeli 15x145x2980 mm STS/3 valkoinen

79,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67256

Tuotteen pituus 2980 mm. Paketissa 4 kpl paneeleita.

Riittoisuus 1,52 m²/pkt.

Menekki: 7,69 m/m²

ovh. n. 52 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Valkoinen sisustuspaneeli sopii niin seinä- kuin kattopaneeliksi kodin kaikkiin kuiviin tiloihin sekä kodinhoito- ja pesuhuoneen kattopanelointiin. Kosteassa tilassa on oltava koneellinen ilmanvaihto. Raaka-aineena on sormijatkettu, oksaton mänty, joka takaa tuotteen korkean tasaisen laadun laadun. Sormijatkoilla raaka-aineesta valikoidaan oksat pois, jollon peittomaalatuissa tuotteissa vältetään ikävät oksien ”läpilyönnit”. Liimattu sormijatkorakenne hillitsee myös puun elämistä.

Lisätiedot

koko

15x145x2980

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

valkoinen NCS S 0502-Y

profiili

STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta