Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Toimitusmyynti

Vilja sisustuspaneeli 15x90x2370 mm valkovahattu mänty

0,00 
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 62024

Toimitusmyyntituote

Tuotteen pituus 2370 mm. Ympäri pontattu, piilonaulattavissa. Paneelin suunta vaihdettavissa välilistan avulla. Paketissa 5 kpl paneeleita.

Riittoisuus 0,92 m²/pkt.

Menekki: 12,80 m/m²

 

Katso valmistajan tuotekortti tästä.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Kotimainen E.T. Listojen Uutuus! Sisustuspaneeli sormijatketusta männystä. Uusi innovatiivinen ja trendikäs profiili sisustamiseen. Olemme vihdoin saaneet uuden näyttävän profiilin valikoimiimme. Voit ensimmäisten joukossa valita Vilja-paneelin projektiisi. Tätä ei monessa kohteessa vielä ole.

Vilja tuoteperheen ehdoton vahvuus kilpaileviin profiileihin verrattuna on päätyponttaus. Päätypontin avulla voit luoda näyttäviä seinä- ja kattokokonaisuuksia, niin että paneelien jatkoskohdat pysyvät varmasti ryhdissä. Päätyponttaus on myös aina lupaus säästöstä, eli hukkaprosentti pienenee asennuksessa.

Hei sinä rohkeampi sisustaja! Vilja tuoteperheeseen kuuluu myös välilistat, joiden avulla voit muuttaa paneloinnin suuntaa asennettavalla pinnalla. Onko kattopintasi L-mallinen ja haluat paneeleiden kulkevan valon suuntaan? Tässä on laadukas ja takuulla siistin lopputuloksen tuote juuri tällaisiin kohteisiin.

Tämä tuoteperhe soveltuu kuivien tilojen sisustukseen ja kodinhoito- sekä pesuhuoneen kattopanelointiin. Asennusehdotuksenamme: harkitse tuotetta tehosteseinään, wc- ja kylpyhuonetilojen kattopanelointeihin, makuuhuoneiden päätyseiniin tai sängynpäätyyn, keittiösaarekkeen tehostepanelointiin ja kiintokalusteiden upotusten takaseiniin.

Tuote löytyy isona 5 m² pintana showroomistamme myymälämme 2. kerroksesta. Malliseinässä olemme esitelleet tuotteen pysty- ja vaaka-asennuksella, sekä molempia välilistoja käyttäen.

 

Lisätiedot

koko

15x90x2370

materiaali

mänty

pintakäsittely

valkovahattu

väri

valkovaha tuomenkukka 3466 Tikkurila

profiili

Vilja

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi