Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Vilja välilista 15x39x2400 mm NAARAS valkovahattu mänty

8,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67253

Tuotteen pituus 2400 mm. Vaihda Vilja-paneelin suunta välilistan avulla. Paketissa 8 kpl, myydään myös irtokappaleina. Riittoisuus 19,2 m/pkt.

 

Katso valmistajan tuotekortti tästä.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Kotimainen E.T. Listojen Uutuus! Vilja sisustuspaneeliin soveltuva välilista, jonka avulla vaihdat paneloinnin suuntaa paneloitavalla pinnalla. Sormijatketusta männystä valmistettu oksaton lista.

Vilja-tuoteperhe on uusi innovatiivinen ja trendikäs profiili sisustamiseen. Olemme vihdoin saaneet uuden näyttävän profiilin valikoimiimme. Voit ensimmäisten joukossa valita Vilja-paneelin projektiisi. Tätä ei monessa kohteessa vielä ole. Soveltuu kuiviin tiloihin ja kylpyhuoneiden kattopanelointiin.

Tulemme asentamaan tuotteen mahdollisimman pian showroomiimme isona pintana, jossa näet myös välilistan viimeistellyn lopputuloksen.

 

Lisätiedot

koko

15x39x2400

materiaali

mänty

pintakäsittely

valkovahattu

väri

valkovaha tuomenkukka 3466 Tikkurila

profiili

Välilista

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi