Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Kartanopylväs vihreä 100X3000 mm teroitettu

29,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 23056

Halkaisija 100mm


Kuvaus

A-Luokkkaan painekyllästetty aitatolppa sopii käytettäväksi maa-, vesi- ja betonikosketuksessa sekä rakenteissa, joita on hankala jälkikäteen vaihaa tai korjata. Painekyllästetty puutavara käsitellään kupariyhdisteillä, jonka avulla saadaan n. 3-5 vuotta käsittelemätöntä puuta parempi kestoikä. Tuotetta ei kuitenkaan suositella käytettäväksi sisätiloissa tai kaivojen lähellä, tai muualla missä se voisi olla kosketuksissa juomaveteen.

Tolpat on valmiiksi teroitettu toisesta päästään, jotta maahan lyömisen olisi helpompaa. Painekyllästetty aitatolppa soveltuu hyvin esimerkiksi eläinten aitauksien tekoon, piha-aidan runkotolpiksi tai puiden ja kasvien tuentaan.

Lisätietoa painekyllästetyn puun käytöstä voit lukea kestopuu.fi -sivustolta.

Lisätiedot

koko

100×3000

materiaali

mänty

pintakäsittely

kyllästetty

väri

vihreä

paino

17,12 kg/kpl

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi