Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Ti 6.12. Itsenäisyyspäivä     SULJETTU

Kestopuu höylätty ruskea kaidepuu 45X120 mm

6,20 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 26031

Kaarevapintainen ruskea kestopuu. Kyllästysluokka AB


Kuvaus

AB-luokan painekyllästetty kaidepuu on erittäin kestävä valinta esimerkiksi käsijohteeksi/kaidepuuksi terassin ym. aidanpäälle. Kaareva pinta ei kerää vesipesiä. Kestopuuta ei suositella käytettäväksi sisätiloissa tai kaivojen lähellä, tai muualla missä se voisi olla kosketuksissa juomaveteen.  Kyllästetty puutavara kestää 3-5 kertaa kauemmin ulkokäytössä kuin kyllästämätön puu. Varastopituudet vaihtelevat, pituustoiveet voit mainita yhteydenottopyynnössä, tai ottamalla yhteyttä puhelimitse.

Kyllästetyn puutavaran kiinnityksessä suositellaan käytettäväksi kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja, jotka kestävät kyllästysaineiden sisältämien metallisuolojen ja kosteiden käyttöolosuhteiden aiheuttamat korroosiovaikutukset. Säälle alttiissa tai muuten kosteissa tiloissa tulisi käyttää ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja.

Lisätietoa painekyllästetyn puun käytöstä voit lukea kestopuu.fi -sivustolta.

Lisätiedot

koko

45×120

materiaali

mänty

pintakäsittely

kyllästetty

väri

ruskea

paino

3,8 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi