Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Kestopuu höylätty ruskea uritettu 28X95 mm

1,45 /m 1,23 
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 26017

Ympärihöylätty, reunapyöristetty ja lapeuritettu kestopuu terassilauta

Kyllästysluokka AB

Menekki 4 mm raolla 10,10 m/m²

ovh. n. 17,20 €/m²


Kuvaus

AB-luokan painekyllästetty ruskea uritettu terassilauta on erittäin kestävä valinta kaikkiin maanpinnan yläpuolisiin rakenteisiin esimerkiksi terassiin tai laituriin. Uritettu pinta tuo mm. näyttävyyttä terassiin. Mikäli kyllästettyä puuta käytetään istutuslaatikoissa tai kasvimaalla, tulee puun ja mullan väliin asettaa patolevyä tai esimerkiksi rakennusmuovia. Kestopuuta ei suositella käytettäväksi sisätiloissa tai kaivojen lähellä, tai muualla missä se voisi olla kosketuksissa juomaveteen. Ulkokäytössä kyllästetty puutavara kestää 3-5 kertaa kauemmin kuin kyllästämätön puu.

Kyllästetyn puutavaran kiinnityksessä suositellaan käytettäväksi kiinnikkeitä, jotka kestävät kosteuden aiheuttamaa korroosiota ja kyllästysaineiden sisältämiä metallisuoloja. 28×95 mm kestopuu terassilaudalle suosittelemme RST- tai Corrseal-ruuveja 4,2×55 mm.

Lisätietoa painekyllästetyn puun käytöstä voit lukea kestopuu.fi -sivustolta. Varastopituudet vaihtelevat, pituustoiveet voit mainita yhteydenottopyynnössä tai ottamalla yhteyttä puhelimitse.

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

28×95

materiaali

mänty

pintakäsittely

kyllästetty

väri

ruskea

paino

1,7 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi